Persoonlijke groei bij Therapie Maastricht

Waar wil je naartoe

De eerste keer dat we elkaar spreken, sluit ik af met ‘leerdoelen’. We formuleren niet waar je vanaf wilt, maar waar naartoe. De meeste cliënten vinden dat een verademing: om het negatieve bijna meteen achter te laten en naar het positieve toe te werken.

Stap voor stap op weg

De weg die je te gaan hebt, is waarschijnlijk niet gemakkelijk. Als je erover nadenkt lijkt het een onmogelijke opgave. Dat komt omdat je je leven nu vergelijkt met een gedroomd leven, als alles beter was. Het verschil is te groot. Je zou niet weten wat je moet doen om daar te komen. Maar…

Tussen daar en hier ligt een weg van kleinere stapjes. En elk klein stapje is best te doen. Vandaar dat we ver kijken, maar dichtbij aan de slag gaan. Dat geeft je de positieve kracht om te veranderen.

Ik werk vanuit een positieve basis, licht maar niet luchtig en met humor en wijsheid.

Als je wilt: werken met je creatieve kracht

Als het je ligt en als het je interessant lijkt: ik bied de mogelijkheid te werken met kunstzinnige counseling. Veel mensen vinden het lastig om onder woorden te brengen wat er speelt. Dan is het lekker om gewoon aan de slag te gaan: met penseel, klei of potloden maak je heel makkelijk zichtbaar wat je beweegt.

Het helpt je in contact te komen met jezelf. Ik heb gemerkt dat het mensen vooral helpt als ze het in hun hoofd wel snappen, maar niet in actie kunnen komen.

Contact Psycholoog Maastricht

Benieuwd wat ik voor jou kan doen, of wil je graag een afspraak maken? Neem contact op of bel met mijn praktijkassistente op 043-2041021. Ook als je twijfelt, bel ons, je krijgt altijd een goed advies. Ik heb geen wachtlijst, dus we kunnen snel aan de slag!