Kom in gesprek bij Relatietherapie Maastricht

Loes Dols, Relatietherapeut in Maastricht

Het is niet mogelijk om bij mij relatietherapie te volgen maar dit is wel mogelijk bij mijn collega in Maastricht, Loes Dols. Loes kan jullie helpen bij relatieproblemen en heeft hier veel ervaring mee. Loes haar praktijk zit op Weert 9, 6222 PG in Maastricht.

Ik stel me graag even voor, Ik ben Loes Dols en in mijn praktijk behandel ik een breed spectrum aan klachten waaronder relatietherapie. Ik kan jullie helpen om jullie relatie weer in beweging te brengen.

Meer over mij? Kan dan even op mijn eigen website: Psycholoog Maastricht.

Niet zomaar een dipje

Elke relatie kent zijn ups en downs. Maar dit is anders. Jullie vechten elkaar de tent uit, of jullie vermijden elkaar, situaties of bepaalde onderwerpen. Ieder op zijn eilandje.

Naar een relatietherapeut?

Pff… voor veel stellen is het een ongemakkelijk idee: praten met een relatietherapeut. Je vraagt je af wat zo’n therapeut nou kan doen wat jullie zelf niet kunnen. En tja, het is wel heel intiem allemaal wat jullie te bespreken hebben.

Relatietherapie Maastricht geeft echte hulp

Toch is relatietherapie het beste bij een vastlopende relatie (en trouwens, ook als jullie relatie goed gaat kan een therapeut je heel veel verrijking bieden). In de eerste plaats omdat er iemand bijkomt die jullie in gesprek kan brengen. Want daar schort het zeker weten aan. Anders dan vrienden en familie is de therapeut in staat jullie allebei te laten spreken maar belangrijker nog: te laten luisteren.

Daarbij herkent de therapeut patronen in jullie ‘chemie’ en kan jullie handvatten geven daar uit te breken.

Jullie moeten wel willen

Dat klinkt misschien als een open deur, maar het is wel waar. Net als bij elke therapie gaan jullie het werk doen. Dat moeten jullie wel willen. Allebei.

Nu kan het dat gaandeweg de therapie één van jullie (of jullie samen) tot de conclusie komt dat er geen weg meer is voor jullie samen. De therapeut kan jullie helpen op een respectvolle manier de relatie te beëindigen. Zeker als jullie kinderen hebben is het belangrijk om ook het afronden van jullie relatie met zorg en aandacht te doen.

Mijn benadering

In mijn benadering van therapie, vind ik het belangrijk om een veilige en prettige sfeer te creëren, waarbij ook ruimte is voor lichtheid en humor. Mijn doel is om je te helpen het beste uit jezelf, jouw relatie en jouw gezin te halen.

Bij relatietherapie ben ik gespecialiseerd in:

  • het helen van vertrouwensproblemen (bijvoorbeeld de gevolgen van ontrouw)
  • het oplossen van ruzies;
  • het uitvinden of jullie verder willen met de relatie of niet het verbeteren van de communicatie en
    intimiteit
  • het tot bloei laten komen van de relatie

Contact Relatietherapeut Maastricht

Benieuwd wat ik voor jou kan doen, of wil je graag een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar Loes Dols, of bel met mijn praktijkassistente op 043-2041021. Ook als je twijfelt, bel ons, je krijgt altijd een goed advies. Ik heb geen wachtlijst, dus we kunnen snel aan de slag!